Aardappels en plantuien poten ... het is weer lente!

Beste mensen,

Deze week hebben we de eerste vroege aardappels gepoot. Zie de foto met stagiaire Gerda. De grond is dit jaar niet geploegd. Jullie zien nog de resten van de suikermais op de grond liggen. Niet ploegen kan beter zijn voor het bodemleven en de structuur.

Verder zijn ook plantuien gepoot, tuinbonen gezaaid en sla geplant.

In de 5 euro tassen zit een halve groene kool, want ze zijn wat groot uitgevallen! In veel tassen zitten ook raapstelen te gebruiken in de stamppot en voor salade. Verder zitten in sommige tassen ook kromme komkommers. Deze zijn goedkoper en net zo lekker.

Voor de grote fruittassen hebben we al aardbeien uit Spanje ingekocht.......voor de verwennerij.....

Fijn weekend en vriendelijke groeten,

't Aailand