Suikermaïs zaaien

Beste mensen,

Op de foto zijn Mareis en Gerda aan het schoffelen. Op de andere foto zijn we suikermais aan het zaaien. En verder ook nog een foto van de aardappels.

In de tassen nog steeds aardappels van vorig jaar, want onze aardappels hopen we pas half/eind juni te kunnen oogsten. De aardappels in de tassen zijn kruimig.

We zijn ook al de eerste aardbeien aan het plukken! Maar we hebben nog niet genoeg voor de pakketten. Daarom deze week nog aangekochte biologische aardbeien in veel tassen. Verder o.a.  ook watermeloenen, appels en bananen in de fruitpakketten.

In de tassen veel spinazie, sla en trostomaat. In veel pakketten ook paksoi. In de grote pakketten ook groene asperges en bosbieten. Onze spinazie is heel vers, maar spinazie beter nooit lang bewaren.

We wensen jullie al een fijn weekend!

Met vriendelijke groet

't Aailand