Laxton appels

Beste mensen,

Het is nu echt herfst! We zijn druk met appels en peren plukken. Op de foto de ouderwetse Laxton appel, heel smaakvol en de Gieser Wildeman stoofpeer.

Conference peren en Legipont peren zijn ook al geplukt. Peren doen we nu nog zeer beperkt in de tassen, omdat ze nog lekkerder worden als ze buiten de koeling rijpen.

In alle pakketten ook kastanje champignons, spitskool en punt paprika. De punt paprika's zijn heel krom. Dat is goedkoper en net zo lekker! Verder in de grote tassen cherrytomaat en in de kleine tassen courgettes.

Het is ook pompoenen tijd. In alle tassen oranje en groene pompoenen. De groene pompoenen zijn ook oranje van binnen en zeer smaakvol. Pompoenen hoeven jullie NIET te schillen in deze tijd van het jaar! Pompoenen zijn geschikt om te frituren, gewoon als groente en voor de soep.

We wensen jullie een fijn weekend!

Met vriendelijke groet

't Aailand