Genieten van het lekkere weer!

Beste mensen,

We zijn blij met het mooie weer! Op de foto kunnen jullie goed het verschil zien tussen de  in Oktober gezaaide tuinbonen en in maart gezaaide. We zijn bezig om het kleine onkruid met behulp van een eg te verwijderen. We hopen straks ook aardappels te poten. 

Over 2 weken verwachten we de eerste groene asperges. De asperges , die je nu al in de winkel ziet zijn vervroegt, dat betekent dat ze uit de kas of tunnel of onder folie vandaan komen. Ook wordt er warm water door de bedden geleid om ze eerder te kunnen oogsten.

In de tassen o.a. deze week lenteproducten veelal nog uit de kas: Sla, paksoi, radijs, winterprei, tomaat en bloemkool. 

We doen nu wat minder appels in de fruitpakketten , omdat ze dit jaar en in deze tijd van het jaar erg prijzig zijn. Verder conference peren , banaan, kiwi, Italiaanse aardbeien en sinaasappels in de pakketten.

We wensen jullie een fijn weekend met veel mooi weer!

Met vriendelijke groet

't Aailand