Aardappels aanaarden

Beste mensen,

Op de foto zijn we de vroege aardappels aan het aanaarden. We waren blij, dat ze deze week niet bevroren waren.

Op de andere foto is Tini groene asperges aan het oogsten. Het is nog volop aspergetijd. Daarom zitten ze deze week nog een keer in de tassen. We kunnen erg genieten van seizoensgroente en verheugen ons nu al op de aardbeien, die volop in de bloei staan.

Voor de nieuwe klanten:  Groene asperges niet schillen (of alleen het onderste stuk), ongeveer 10-15 minuten koken tot ze gaar zijn. Sommige koken ze ook korter.

Verder in veel tassen komkommers, cherrytomaat , courgettes , waspeen , prei (grote tassen) en punt paprika. De punt paprika's zijn krom. Deze zijn net zo lekker en veel goedkoper. In de 15 euro tassen ook al Nederlandse bloemkool.

We wensen jullie een fijn weekend.

Met vriendelijke groet

't Aailand