Stro tussen de aardbeiden

Beste mensen,

Op de foto zien jullie onze aardbeien. We waren van de week bezig om stro tussen de aardbeiplanten te leggen. Door het stro blijven de aardbeien schoon, ook als hetregent .We hopen over 3 a 4 weken aardbeien te kunnen plukken.

Deze week zitten in alle tassen groene asperges. Groene asperges niet schillen of alleen het onderste stuk. Gewoon in water koken ongeveer 10minuten. Sommigen koken ze langer of korter net wat men lekker vindt .

Verder o. a. in de tassen paksoi , sla en kastanje champignons. In de grotere tassen ook courgettes.

In de fruittassen zitten o. a.  appels ( Elstar of Dalinco), peren( Conference), banaan en sinaasappels. De schil van biologische sinaasappels is niet behandelt. Daarom altijd koud bewaren in de koelkast.

We wensen jullie een fijn weekend!

Met vriendelijke groeten

't Aailand