Heggen maaien ...

heggen maaien in nederhemert-zuid.jpg

Op de foto maait loonwerker Peter Vos de heggen op ons bedrijf. Heggen zijn een mooi en waardevol landschappelijk element. Ze bieden plaats voor veel vogels en vorige jaar ook aan een ooievaar. We hopen uiteraard, dat deze dit jaar ook terugkomt!

Deze week wordt het koud weer. Graag ervoor zorgen, dat de tassen al op donderdag worden opgehaald. U kunt eventueel  ook een deken neerleggen in de plaatsen, waar we al in de ochtend bezorgen (o.a. in Den Bosch).

Deze week een mooie winterse tas met o.a. in de grond geteelde witlof, verpakte soepgroenten, paksoi, bindsla, spruitjes, groene kool en wortels. In de fruitassen o.a. Natyra appels, sinaasappels en mandarijnen.

Biologisch fruit bewaart soms niet zo goed omdat de schil niet behandelt is. Daarom graag koud bewaren en beter niet in de fruitschaal. De mandarijnen van afgelopen week waren heel lekker zoet, maar ze waren ook minder goed te bewaren.

We wensen jullie een fijn weekend!

Met vriendelijke groet

't Aailand